Tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä

Wearethepeople.fi

Alajärvi, 62900, Tampere

p. 044 844 5919

info@wearethepeople.fi

Rekisterin käyttötarkoitus

Tallennamme henkilötietorekisteriin tietoja , tässä tapauksessa nimi ja sähköpostiosoite, palvelun tuottamista ja tiedottamista varten, edistääksemme affiliate markkinointia ja samalla haluamme parhaalla mahdollisella tavalla räätälöidä sinulle lähetettävän markkinoinnin ja informaation.Tallennamme tietoja lisäksi seuraavia asioita varten:

  • Asiakaspalvelu
  • Asiakassuhteen ylläpitäminen ja kehittäminen
  • Suostumukseen perustuva suoramarkkinointi (Henkilötietoja käsitellään ja luovutetaan vain henkilötietolain sallimissa rajoissa) 
  • Palveluiden ja turvallisen ylläpidon kehittäminen 
  • Liiketoiminnan kehittäminen
  • Tilastollisen analyysin tekeminen, markkina- ja mielipidetutkimukset sekä kampanjat 
  • Muut vastaavat käyttötarkoitukset ja edellä mainittujen käyttötarkoitusten tukipalvelut

Emme ole vastuussa kauttamme ostettujen affiliate markkinointi-tuotteiden toimivuudesta

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei kerätä EU:n tai ETA-maiden ulkopuolelle

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää tietoja koskien henkilötietoja, joita säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötiedot voidaan korjata, ja tietyissä tilanteissa oikeutesi on rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai  voit pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit myös peruuttaa suostumuksesi koskien omien henkilötietojen käsittelyä koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Evästeet

Keräämme Wearethepeople.fi sivustolla tietoa sivuston käytöstä evästeillä. Evästeitä käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseksi tilastojen avulla, jotta voimme toteuttaa selkeämpää ja paremmin kohdennettua markkinointia. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle ja sisältävät nimettömän tunnisteen, jonka avulla voimme yksilöidä ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Käyttäjä voi halutessaan poistaa evästeet omalta tietokoneeltaan.

Päivitykset ja muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän henkilötietojen käsittelyä koskevaan ilmoitukseen, esimerkiksi rakenteeseen tai toiminnallisuuteen tehtyjen muutosten vuoksi. Jos tehtävät muutokset ovat olennaisia asiakkaan kannalta, ilmoitamme siitä verkkosivustolla tai olemalla sinuun yhteydessä muulla tarkoituksenmukaisella tavalla.

Muuta

Rekisterimme ei sisällä fyysistä aineistoa, ja sähköinen aineisto suojataan väärinkäytös- ja tunkeutumisyrityksiltä asianmukaisin tavoin ja suojauksin. Jos sinulle herää kysymyksiä tietosuojakäytännöistä tai muusta rekisteriselosteeseen liittyvästä, ota ystävällisesti yhteyttä info@wearethepeople.fi